Întreaga Poveste

Atunci când tinerii se pregătesc să își înceapă viața, când se presupune că sunt pe punctul de plecare pentru un drum cu multe speranțe și planuri, Gabriela avea să afle că își va pierde sănătatea pentru totdeauna. La începutul celui de-al doilea an de facultate au început primele semne, care aveau să ducă după luni întregi de internări, analize și diagnostice, către o boală autoimună cronică ce avea să îi distrugă toate planurile pentru o viață de tânăr. Totul a debutat extrem de agresiv, în timp foarte scurt, transformându-se într-un lung șir de durere, redoare matinală, imposibilitatea de a avea o viață normală fără medicamente.

Pentru fiecare dintre noi este un lucru banal a ne trezi dimineața, a ne putea face un duș, a ne pregăti cana de cafea și a merge mai departe la birou. Imaginați-vă că nu puteți face aceste lucruri decât cu mari dureri, condiționați de un tratament, că nu puteți închide mâna, deschide o sticlă de apă sau flexa piciorul

În urma vizitelor la clinica Privatklinik Döbling din Viena, a spitalul din Münster din Germania, și a celor de aici, diagnosticul confirmat a fost de poliartrită seronegativa stadiu III, cu debut agresiv. Acela a fost momentul în care viața Gabrielei s-a schimbat, urmând ani de tratamente, inclusiv în prezent. Cu timpul, devenind neresponzivă la tratamentul tradițional (corticoterapie), s-a început terapia biologică: Humira (un agent anti-TNFα), fără rezultat, iar în momentul de față Orencia (blocant al căii de costimulare pe receptorul CTLA4), fiind neresponzivă și la acesta. Atașat este istoricul medical, externarea din spital. (Externare spital 2017)

În ciuda tratamentelor administrate, incapabile să funcționeze, afecțiunea își continuă evoluția în cazul Gabrielei, ba mai mult, între timp au aparut modificări structurale în cadrul articulațiilor. Fără un tratament corespunzător, ea va ajunge la distrucția osului şi cartilagiului, afecțiunea fiind una din cele mai frecvente cauze de invaliditate locomotorie!

Gabriela are însă în prezent posibilitatea unui tratament alternativ. De curând a fost consultată de o echipă de medici care lucrează la cea mai mare clinică dedicată medicinei clasice chineze, din provincia Anhui, China. În urma consultațiilor, acești doctori, care reprezintă în momentul de față speranța Gabrielei, i-au prescris un tratament care nu numai ca i-ar îmbunătăți viața, dar ar rezolva și transformările care au avut loc între timp în corpul ei. Dorindu-se remisiunea bolii, acesta se întinde pe mai multe etape iar costul primelor este în jur de 28.000 dolari.

Ținând cont de antecedentele medicale și eforturile depunse în ultimii 7 ani, această sumă nu îi este disponibilă în acest moment, tocmai de aceea vă rog să o ajutăm să își îndeplinească visul de a urma acest tratament alternativ cât mai curând posibil!

Pentru cine o cunoaște pe Gabi, ea este una dintre cele mai zâmbitoare, optimiste și pline de compasiune persoane pe care le cunosc, în ciuda faptului că ascunde o astfel de poveste în spate, iar acum ea are nevoie de noi!

Donațiile se pot face în conturile deschise la ING Bank şi Banca Transilvania
pe numele ei sau în cel de PayPal.

Nume Beneficiar: Gabriela Roman

Moneda RON ING Bank
IBAN Beneficiar: RO47INGB0000999901233808
Cod SWIFT: INGBROBU
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

Moneda RON Banca Transilvania
IBAN Beneficiar: RO68BTRLRONCRT0427452601

Moneda: EUR
IBAN Beneficiar: RO42INGB0000999907449367
Cod SWIFT: INGBROBU
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

PayPal account:
http://paypal.me/gabrielaroman

Targetul campaniei este de 28.000 $.
Suma care rămas de colectat în acest moment este de 590 $.*
*în fiecare zi datele vor fi updatate în funcție de donațiile făcute

Reclame