Întreaga Poveste

Atunci când tinerii se pregătesc să își înceapă viața, când se presupune că sunt pe punctul de plecare pentru un drum cu multe speranțe și planuri, Gabriela avea să afle că își va pierde sănătatea pentru totdeauna. La începutul celui de-al doilea an de facultate au început primele semne, care aveau să ducă după luni întregi de internări, analize și diagnostice, către o boală autoimună cronică ce avea să îi distrugă toate planurile pentru o viață de tânăr. Totul a debutat extrem de agresiv, în timp foarte scurt, transformându-se într-un lung șir de durere, redoare matinală, imposibilitatea de a avea o viață normală fără medicamente.

Pentru fiecare dintre noi este un lucru banal a ne trezi dimineața, a ne putea face un duș, a ne pregăti cana de cafea și a merge mai departe la birou. Imaginați-vă că nu puteți face aceste lucruri decât cu mari dureri, condiționați de un tratament, că nu puteți închide mâna, deschide o sticlă de apă sau flexa piciorul.

În urma vizitelor la clinica Privatklinik Döbling din Viena, a spitalul din Münster din Germania, și a celor de aici, diagnosticul confirmat a fost de poliartrită seronegativa stadiu III, cu debut agresiv. Acela a fost momentul în care viața Gabrielei s-a schimbat, urmând ani de tratamente, inclusiv în prezent. Cu timpul, devenind neresponzivă la tratamentul tradițional (corticoterapie), s-a început terapia biologică: Humira (un agent anti-TNFα), fără rezultat, iar în momentul de față Orencia (blocant al căii de costimulare pe receptorul CTLA4), fiind neresponzivă și la acesta. Atașat este istoricul medical, externarea din spital. (Externare spital 2017)

În ciuda tratamentelor administrate, incapabile să funcționeze, afecțiunea își continuă evoluția în cazul Gabrielei, ba mai mult, între timp au aparut modificări structurale în cadrul articulațiilor. Fără un tratament corespunzător, ea va ajunge la distrucția osului şi cartilagiului, afecțiunea fiind una din cele mai frecvente cauze de invaliditate locomotorie!

Gabriela are însă în prezent posibilitatea unui tratament alternativ. Ea a fost consultată de o echipă de medici care lucrează la cea mai mare clinică dedicată Medicinei Clasice Chineze, din provincia Anhui, China. În urma consultațiilor, acești doctori, care reprezintă în momentul de față speranța Gabrielei, i-au prescris un tratament care nu numai ca i-ar îmbunătăți viața, dar ar rezolva și transformările care au avut loc între timp în corpul ei. Dorindu-se remisiunea bolii, acesta se întinde pe mai multe etape.

Pentru a putea beneficia de acest tratament, în decembrie 2017 pentru ea s-au mobilizat prietenii, familia, apropiații dar și companii, reușind astfel să își achite primele patru etape ale tratamentului.

Vă mulțumim mult pentru implicarea și ajutorul de până acum, fără de care nu ar fi reușit să înceapă tratamentul, cu atât mai mult cu cât veștile sunt unele foarte bune.

Deși tratamentul a avut un rezultat favorabil, el nu se oprește aici. Etapele pe care le-a parcurs până acum (noiembrie 2017, martie 2018, iunie 2018, decembrie 2018, iunie 2019) nu au fost suficiente, așa cum se spera. Din lipsa banilor, în prezent Gabriela nu mai beneficiază de tratament, așa că haideti să o ajutăm să își continue și să își finalizeze tratamentul!

Tocmai de aceea facem apel la dumneavoastră și vă rugăm să o ajutăm să continue acest tratament alternativ care se apropie de final!

Este extraordinar să știi că stă în mâinile tale să îi poți reda sănătatea cuiva!

Pentru cine o cunoaște pe Gabi, ea este una dintre cele mai zâmbitoare, optimiste și pline de compasiune persoane pe care le cunosc, în ciuda faptului că ascunde o astfel de poveste în spate, iar acum ea are nevoie de noi!

Donațiile se pot face în conturile deschise la ING Bank şi Banca Transilvania
pe numele ei sau în cel de PayPal.

Nume Beneficiar: Gabriela Roman

Moneda RON ING Bank
IBAN Beneficiar: RO47INGB0000999901233808
Cod SWIFT: INGBROBU
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

Moneda RON Banca Transilvania
IBAN Beneficiar: RO68BTRLRONCRT0427452601

Moneda: EUR
IBAN Beneficiar: RO42INGB0000999907449367
Cod SWIFT: INGBROBU
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

PayPal account:
http://paypal.me/gabrielaroman

Suma care rămas de colectat în acest moment este de 0 $.*

Vă mulțumim din suflet celor care au donat și au fost alaturi de Gabriela!